Green Computers

 • CRM TravelSoftware turism

  Software de gestionare a cererilor de oferta, vanzarilor/comenzilor/rezervarilor, facturilor, platilor, relatiei cu clientii, turistii si furnizorii, conceput special pentru agentiile de turism

  mai multe detalii vezi produse
 • Credit GenieSoftware creditare

  Solutia care automatizeaza intregul proces de creditare si permite urmarirea activitatii prin intermediul rapoartelor

  mai multe detalii vezi produse
 • CRM / VoIPservicii callcenter

  Managementul clientilor, potentialilor clienti, gestionare informatii, produse, vanzari, sarcini, evenimente sau tichete

  mai multe detalii vezi produse
 • BMSCurenti slabi

  Sistemul de management al cladirii, solutia ideala pentru administrarea constructiilor moderne in parametrii optimi

  mai multe detalii vezi produse

Genie File - DMS (Document Management System)

DESCRIERE

Timpul se măsoară în bani. Mai ales pentru oamenii de afaceri. Iar hârţogăraia şi birocraţia sunt componente ale comunicării mari consumatoare de timp. De aceea, Green Computers a lansat Genie File, un sistem care gestionează şi accelerează fluxurile de comunicaţie, folosind tehnologii verificate de ultimă generaţie.

Genie File este caracterizat printr-o arhitectură deschisă, fiind integrabil cu sistemele viitoare de managementul resurselor din cadrul oricărei organizaţii şi oferind, astfel, un grad ridicat de protecţie a investiţiei.

Genie File gestionează tot ceea ce ţine de documente, astfel încât oferă controlul complet al informaţiei şi al fluxului acesteia pe parcursul întregului ciclu de viaţă, de la elaborarea documentelor şi până la arhivare.

Accesul la informaţie este securizat, fiind bazat pe nivele şi drepturi de acces, iar informaţia se păstrează în condiţii de siguranţă, existând şi strategii de recuperare a datelor în cazul defectării echipamentelor hardware.

DETALII TEHNICE

În primul rând, Genie File este caracterizat de uşurinţă în utilizare. Este integrat cu suita de aplicaţii Microsoft Office – Word, Excel şi Power Point –, cu clientul de e-mail Microsoft Outlook, cu sistemul de operare Microsoft Windows şi cu securitatea implementată în reţelele Windows 2003. Are motoare performante şi uşor accesibile pentru căutarea şi regăsirea informaţiei din medii de stocare eterogene, iar căutarea se realizează după criterii multiple în atributele documentelor sau dpă cuvinte – cheie din conţinutul lor.

Genie File gestionează întregul flux al documentului: elaborare, aprobare, difuzare pe baza drepturilor de acces, arhivare. Actele pot fi elaborate în comun, prin grupuri de discuţii şi stocarea comentarilor pe marginea lor, iar sistemul păstrează versiunile şi acţiunile utilizatorilor, precum şi istoricul ciclului de viaţă al documentelor.

Accesul este securizat atât în sistem, pentru utilizatorii din reţeaua locală, cât şi pentru cei de la distanţă, iar Genie File este integrat complet cu securitatea şi politicile de acces la resurse implementate în reţelele Windows 2003. În plus, informaţiile pot fi accesate pe baza grupurilor de acces şi a drepturilor fiecărui utilizator.

În ceea ce priveşte stocarea informaţiei, există un portal unic de acces din cadrul organizaţiei, independent de localizarea acesteia, şi care poate menţine arhive de documente curente, active şi pasive. Genie File include sisteme de gestiune a bazelor de date realizate cu Microsoft Web Storage, Microsoft SQL Server 2003 sau cu benzi magnetice, iar pentru căderile sistemelor de calcul implementate la nivelul tuturor suporturilor de stocare cuprinde strategii de recuperare a datelor.

Pe lângă acestea, Genie File este capabil să suporte mărirea semnificativă a numărului de utilizatori pe măsura creşterii organizaţiei. De asemenea, oferă posibilitatea securizării accesului utilizatorilor pe baza smartcard-urilor, a cheilor publice sau private, iar documentele sunt stocate criptat în arhive. Actele pot fi aprobate prin adăugarea funcţiilor de semnare electronică.