Green Computers

 • CRM TravelSoftware turism

  Software de gestionare a cererilor de oferta, vanzarilor/comenzilor/rezervarilor, facturilor, platilor, relatiei cu clientii, turistii si furnizorii, conceput special pentru agentiile de turism

  mai multe detalii vezi produse
 • Credit GenieSoftware creditare

  Solutia care automatizeaza intregul proces de creditare si permite urmarirea activitatii prin intermediul rapoartelor

  mai multe detalii vezi produse
 • CRM / VoIPservicii callcenter

  Managementul clientilor, potentialilor clienti, gestionare informatii, produse, vanzari, sarcini, evenimente sau tichete

  mai multe detalii vezi produse
 • BMSCurenti slabi

  Sistemul de management al cladirii, solutia ideala pentru administrarea constructiilor moderne in parametrii optimi

  mai multe detalii vezi produse

Profilul companiei

Fondata in 2004, Green Computers s-a dezvoltat din Control Data Systems (CDS), una dintre cele mai de succes companii de IT din România. Avem astfel o tradiţie de a introduce noi soluţii pe piaţa românească. CDS a avut pentru o perioadă in portofoliu trei bănci şi a fost prima companie care a dezvoltat şi implementat noi servicii, cum ar fi " primul software bancar in timp real", sistemul de smart card sau programele de internet banking în România. Pe parcursul ultimilor şapte ani ne-am angajat pe o tendinţă de creştere în domeniul IT & C in domenii cum ar fi soluţiile strategice şi servicii de programare şi dezvoltare de software sau consultanţă hardware. Împreună cu dezvoltarea şi punerea în aplicare a brandurilor noastre puternice (Financial Genie, Credit Genie şi Travel Genie), oferim soluţii personalizate pe platforma desktop şi arhitectura web. Am profitat de experienţa noastră in soluţii software şi le-am oferit partenerilor nostri cu o gama de instrumente flexibile în sprijinul clientului, marketing, vânzări si servicii. Pe termen lung, suntem dedicati pentru a face din inovaţie şi atitudine orientata catre client identitatea companiei noastre.

Green Computers este certificata ISO 9001 prin Germanischer Lloyd si este membra activa a Asociatiei Romane pentru Industria Electronica si Software (ARIES). Totodata este partener certificat Microsoft, Computer Asociates & InterSystems, precum si Partener Autorizat HONEYWELL si SIEMENS.

În scopul de a satisface nevoile clienţilor noştri şi pentru a acoperi noi domenii de piaţă IT & C, am lansat în 2006, două noi servicii: VoIP si Building Management System.

Activitatea noastra este structurata pe trei divizii principale: Software, Call Centers şi Building Management Systems.

SOFTWARE

Divizia noastra de software este specializata in solutii software desktop si web pe platforma Microsoft. NET. Noi folosim cele mai noi tehnologii disponibile pe piaţă în scopul de a oferi soluţii performante, având o experienţă considerabilă în gestionarea unui volum mare de date. Putem furniza soluţii integrate: consultanţă în software / hardware, programare, implementare, suport si mentenanta. Prin punerea în aplicare a RUP (Rational Unified Process), va garantam maximum de performanţă în timp minim.

CALL CENTER/VoIP

Fie intern sau externalizat, Call Center-ele sunt activităţi ce reprezinta un canal permanent de comunicare între companii şi clienţii lor. Mai mult decat instrumente de marketing strategic, Call Center-ele asigura îmbunătăţirea managementul relaţiilor cu clienţii, a gradului de satisfacere a clienţilor şi a ratele de retenţie şi implică, prin urmare, extinderea portofoliilor de clienţi şi a marjelor de profit. Acesta este locul unde Green Computers intervine cu o echipă de profesionişti şi soluţii personalizate CRM pentru a stimula valoarea afacerii dumneavoastră. Rezultatul imediat este o imagine consolidată si un profil imbunatatit în termeni de orientare catre client. Reteta noastra include cele mai recente tehnologii, personal foarte bine instruit şi instrumente pentru a măsura cu precizie efectele soluţiilor noastre.

Astăzi, întreprinderile de toate mărimile se confruntă cu un paradox în creştere. Cererile sunt mari. Bugetele sunt plate. Singura cale posibila de a reuşi este să investească în mod inteligent în domenii care oferă o rata de profit rapid si sigur.

VoIP s-a dovedit a fi o decizie înţeleaptă pentru multe companii. Green Computers prin solutii de telefonie IP vă permite să integrati apelurile de voce şi reţele de date sigur şi eficient. Aceste soluţii nu numai simplifica comunicaţiile de afaceri, dar construiesc, de asemenea, un cadru care vă va permite să adăugaţi cu uşurinţă aplicaţii suplimentare de-a lungul timpului. Cu soluţii VoIP de la GreenComputers puteţi economisi până la 66% fata de costurile marilor furnizori de servicii de voce. Datorită experienţei sale dovedite, Green Computers este în măsură să ofere un call center dotat în întregime, cu personal instruit şi pregătit să funcţioneze în conformitate cu COT (construieste, opereaza şi transfera serviciile).

BMS

Cladirea Inteligenta este un stadiu avansat al spatiului de munca sau servicii dotat cu tehnologii de ultima ora in arhitectura, automatizare, sisteme de securitate si siguranta,informatica, comunicatii si sisteme integrate. Gradul din ce in ce mai ridicat de complexitate a functiilor indeplinite de noile cladiri a dus la cresterea complexitatii si numarului de sisteme si echipamente inglobate in sistemele de control si comanda . Mentinerea sub supraveghere a acestora necesita un efort de conducere si uman din ce in ce mai ridicat. Sistemele de control si supraveghere sunt integrate si centralizate int-un sistem unic denumit Sistem de Management al Cladirilor (Building Management System), acesta reduce efortul necesar pentru conducere si duce la cresterea gradului de exploatare a cladirilor. Controlul si supravegherea asistata de calculator a unor resurse cum sunt: sistemul de conditionare a aerului, sistemului de alimentare cu energie, controlul iluminarii spatiilor comune, controlul iluminarii exterioare, automatizari.

Beneficii importante sunt aduse prin reducerea importanta a consumurilor enrgetice si de resurse umane. Un numar important de alte sisteme pot fi integrate, cum sunt: sisteme de control acces in hotel si parcari, sisteme de sonorizare, sisteme de supraveghere video intern si perimetral, sisteme antiefractie, sisteme de prevenire si detectie incendiu, retele telefonice, sisteme media.

inapoi